sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Viiri ja me&i-kutsut

Olin tänään yksin kotona - harvinaista, erittäin harvinaista minulle :). Käytin heti tilaisuuden hyväksi ja ompelin pitkään mielessä olleen viirin. Halusin tehdä oikein keväisen joko keittiöön tai olohuoneeseen. Ja olohuoneesta se löysi paikan katon rajasta :).



Mutta vielä takaisin eiliseen iltapäivään ja me&i- vaatekutsuihin. Tupa oli täynnä ja mukavaa oli! Leipomukset maistuivat myös ja ehdin ottaa pikaisen kuvankin niistä :).








 


Vaatteita ihasteltiin ja moni taisi löytää omat suosikkinsa. Kuten aikaisemmin mainitsinkin, minun ehdottomat suosikkini olivat ne kissat ja kruunut :). (Kuvat on lainattu me&i:n sivuilta.)






Lisäksi ihastuin peacebuses kuosiin. Kisuja ja peacebuses-pipo meille tulee, mutta paljon jäi nyt harkintaan. Mallistossa on niin monipuolisesti kaikkea, että pitää hiukan pohdiskella mikä siellä olisi juuri meille :). Aikuisten vaatteista ehdoton suosikkini oli vanhan roosan väriset chinot! Kokeilin niitä päälleni ja ne olivat kuin tehdyt. Lisäksi tuo väri on todella kaunis. Ja niin, sain tosiaan emännälahjana ne ihanat magic knickersit, pinkkeinä :)!



2 kommenttia:

  1. Missäs ihmeen välissä sinä ehdit napata rekistäkin kuvan? En yhtään huomannut. :D Ne Chinot oli sinulla kyllä todella hyvän näköiset päällä. Nuo viirit ovat todella kauniita, pitäisiköhän itsekin yrittää ommella tuollaiset lasten huoneisiin, jos tuo kone nyt vielä käynnistyy yli vuoden tauon jälkeen. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kuin paparazzi :D. Chinot jäi kyllä mieleen, kunhan kevät vähän lähestyy niin alkaa se väri olla ajankohtaisempi. Tykkään myös viireistä, niillä saa kivasti väriä huoneisiin ja helppoja tehdä :).

      Poista